Folie auto – Informatiile de care ai nevoie

I: Poate fi instalata o folie cumparata ulterior peste nuanta de fereastra din fabrica?

R: Atata timp cat este o nuanta de fereastra din fabrica – care este o culoare in sticla – filmul de pe fereastra poate fi instalat direct pe sticla. Folia care se vinde separat are multe mai multe beneficii solare decat nuanta din fabricaa ferestrei. Pelicula pentru geamuri care se vinde separat respinge 99% din razele ultraviolete si intre 35% – 60% din caldura, in functie de nivelul filmului utilizat. In plus, adaugarea unei pelicule cumparate dupa cea de fabrica va poate oferi mai multa intimitate pentru depozitarea obiectelor personale in masina, sugereaza site-ul specializat www.folie-auto.net.

I: Filmul imi va afecta functia de dezghetare a geamului din spate, sau aceasta va afecta filmul?

R: Nu, folia si functia de dezghetare nu vor fi afectate.

I: Pot intuneca nuanta geamurilor din fabrica?

R: Da. Atata timp cat este nuanta din fabrica a ferestrei, service-ul ales poate instala folia auto direct pe sticla. Culoarea nuantei din fabrica este de fapt un pigment din sticla. Pelicula pentru geamuri pe care o cumparati separat are, de asemenea, mult mai multe beneficii solare decat nuanta de fereastra din fabrica. Nuanta din fabrica respinge doar o parte din razele UV si respinge doar o cantitate mica de caldura. Pelicula pentru geamuri de pe piata respinge 99% din razele ultraviolete si intre 35% -60% din caldura, in functie de nivelul filmului utilizat. Ba mai mult, pe langa aceste avantaje, filmul adaugat ulterior va va oferi mai multa confidentialitate pentru depozitarea obiectelor personale din portbagaj.

I: Cum imbunatateste filmul confortul pe tot parcursul anului?

R:  O folie auto creeaza un mediu mai confortabil prin controlul consecvent al climatului, eliminand problemele „peretelui rece” si „peretelui fierbinte”. Elementele masinii raman mai confortabile vara si iarna, reducand „punctele fierbinti”, indiferent unde si cat bate soarele.

I: Cum reduce folia auto costurile energetice?

R: Vara, folia pentru geamuri reflecta soarele fierbinte, reducand cumulul de caldura si scazand costurile aerului conditionat. Iarna, folia pentru ferestre retine caldura – pana la 15% – pentru a reduce costurile de incalzire. Aceasta reducere de la an la an a costurilor energiei poate produce un avantaj impresionant al investitiei.

I: Ce este folia oglinda?

R: Folia oglinda se bazeaza pe iluminare, nu pe film in sine. Partea cea mai stralucitoare este partea pe care o puteti vedea. In timpul zilei, cand este lumina afara, puteti vedea in exterior. Noaptea, daca aveti lumini aprinse in interior si nu aveti lumina in exterior, atunci efectul se inverseaza.

I: Se poate aplica pelicula pentru ferestre pe orice suprafata?

R: Nu. Adezivul este menit sa se ataseze numai de sticla. Folia pentru geamuri trebuie aplicata numai pe suprafetele de sticla care au un finisaj neted. Materialele din plastic sau plexiglas contin prea mult ulei pentru ca filmul sa se ataseze corespunzator pentru o perioada lunga de timp.