Mituri legate de masajul erotic

Exista multe mituri si discutii pe tema saloanelor de masaj erotic, cum ca acestea au doar denumirea de salon de masaj erotic actionand in legitimitate, cand de fapt acolo se ofera servicii de alta natura.

Masajul in diferite saloane

Pentru inceput, trebuie stiut faptul ca exista mai multe tipuri de masaj, insa in cele ce urmeaza vom vorbi despre masajul clasic si masajul erotic.

Masajul clasic este oferit conform anumitor reguli pe baza unor puncte energetice ale organismului. Aici se incadreaza masajul cu pietre calde, masajul chinezesc, masajul suedez, masajul anticelulitic, masajul thailandez etc. Aceste masaje sunt facute doare in saloane si doar de catre persoane care au studiat respectivul tip de masaj. Acestea u rolul de relaxare si de reinviorare.

Masajul erotic, pe de alta parte, vizeaza mai mult zonele erogene si este de obicei realizat de o domnisoara nud. O sedinta de masaj erotic nud in Timisoara poate fi vazut ca o metoda profesionista in anumite saloane si locatii, axandu-se doar pe masaj, fara alte interventii sexuale. Dar acest tip de masaj poate fi efectuat si acasa de catre partener.

Masajul thailandez este confundat la noi cu masajul erotic, insa nu au nici o legatura unul cu altul. Masajul thailandez presupune miscari de yoga si stretching, maseuza va incepe cu talpile si va ajugne sa iti maseze si scalpul. Este un masaj terapeutic dur, care iti da in prima faza impresia ca nu te vei mai ridica interg de pe masa dupa o ora de chin, insa adevarul este ca dupa 50 de minute de masaj thailandez care la inceput pare dureros, te va face sa fii o persoana proaspata si relaxata ce abia asteapta sa se intoarca la salon.

Saloane de masaj clasic gasim in majoritatea oraselor destul de usor. Pentru a gasi insa un salon masaj erotic autentic este putin mai dificil. Cu toate acestea, daca doresti sa te bucuri de placerile oferite de un salon de masaj erotic autentic, poti intra pe pagina aceasta unde vei gasi saloane ce ofera servicii de masaj autentice.

Arta masajului erotic presupune relaxare si excitare, insa fara penetrare. Iar pentru a gasi astfel de saloane la noi poate fi putin mai greu, deoarece multe din domnisoarele care lucreaza intr-un salon de masaj erotic nu stiu tehnica de masaj, oferind alt fel de servicii. Si multi dintre barbati ajung in situatia in care pur si simplu doresc un masaj, dar de fapt afla in ultima faza ca ideea masajului este doar de fatada.