4 Motive grozave pentru a-ti face un tatuaj.

Oamenii care decid sa-si faca un tatuaj sunt impinsi de o multitudine de motive. Sa-si faca un tatuaj poate fi ceva ce planuiau sa faca de ceva vreme, sau poate fi o decizie da moment. Oricum, pentru majoritatea oamenilor exista de obicei un motiv bun pentru care au facut acest pas.

Intotdeauna vor exista cativa indivizi nesabuiti care isi fac un tatuaj dintr-un capriciu, sau care abia isi amintesc ca si-au facut tatuajul pentru ca au fost beti sau au fost incurajati de prieteni iresponsabili. Dar pentru majoritatea dintre noi, este rezultatul unuia sau mai multor motive atent analizate.

Deci, care sunt mai exact aceste motive? Fiecare tatuaj este unic, si motivele pentru a face unul variaza foarte mult. Iata cateva dintre cele mai comune motive pentru care majoritatea oamenilor aleg sa viziteze un studio de tatuaje Targoviste:

1. De ce nu? Nu este nimic nou, gresit, neobisnuit sau scandalos. Oamenii isi fac tatuaje pe corp de mii de ani, amintesc cei de la pagina www.salon-tatuaje.ro. In diferite perioade din istoria culturilor – occidentale si orientale – tatuajele au intrat si apoi s-au demodat. Cu siguranta, pentru occidentalii din secolul 21, nu a existat niciodata un moment mai popular pentru vizita un salon de tatuaj.

2. Este o expresie durabila si adevarata a cine esti. Sa-ti faci un tatuaj este o declaratie a individualitatii tale – arata tuturor cine esti cu adevarat, si o faci „pentru ca poti”. Fie ca este voba de un mic design discret sau un simbol pe umar sau glezna, fie ca este ceva care iti acopera intreg bratul sau spatele, anunta – sau chiar striga lumii – ca esti un individ, un om unic. Tatuajul tau ajuta sa le spui altora despre cine esti tu.

3. Amintiri fericite. Un tatuaj poate fi o o mod grozav de a-ti aminti de o persoana deosebita, de un loc special, sau de un eveniment major pe care il pretuiesti, si unul pe care iti doresti sa ramai cu tine pentru tot restul vietii. Un tatuaj poate fi despre fi un membru al familiei, un prieten drag, o persoana iubita sau chiar o vedeta publica, cum ar fi o vedeta pop sau de cinema, ori un eveniment, cum ar fi o nunta sau un festival de muzica, care a insemnat atat de mult pentru tine. Indiferent ce s-ar intampla, tatuajul tau readuce multe amintiri fericite si pretuite – amintiri pe care esti hotarat sa nu le uiti niciodata. Si ce modalitate mai buna de a face asta decat cu un tatuaj?

4. Un omagiu adus unei persoane dragi. Similar cu (3) cu mai sus, dar in acest caz, tatuajul este al cuiva care nu mai este cu tine, poate din cauza ca a murit, sau pur si simplu pe cineva pe care vrei sa-l onorezi dintr-un motiv anume. Un tatuaj va ajuta la mentinerea vie a memoriei, a iubirii si a respectului tau.