World Wide Web

Promoveaza-te inteligent pentru mai multi clienti de video chat

Video chat

Cele mai multe site-uri de video chat arata membrilor lor care modele sunt noi, asa ca vei avea oameni in camera ta pentru a verifica noul model. Pe parcursul acestei perioade, trebuie sa faci tot posibilul pentru a transforma acei oameni curiosi in membri fideli. Urmand sfaturile de mai jos, te va ajuta.

  • Stabileste un program! Inainte de a incepe chiar primul spectacol, decide asupra programului si a timpului pe care vrei sa il petreci pe camera. Acest aspect va inlesni lucrurile pentru cei ce vor sa te gaseasca stiind ca urmeaza sa intri. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pentru a fi un model de top. Atunci cand membrii tai platitori fideli stiu ca tu vei fi online, ei vor fi online mai mult ca probabil, deci tu vei petrece mai mult din timpul tau de video chat in privat in loc de free chat.
  • Foloseste Twitter. Atunci cand esti la inceput, cauta pe Twitter conturile modelelor populare. Apoi incepe sa urmaresti followerii lor de gen masculin. Nu mai mult de 40 in 8 ore. Desi Twitter te lasa sa urmaresti 1000 de persoane zilnic, ia-o incet si constant. Cativa dintre ei te vor urmari inapoi, deci in cateva zile, ar trebui sa ai un potential mare de clienti pentru a te promova. De exemplu, atunci cand esti online, trimite un tweet! Posteaza modificari de status, fotografii, promotii, si/sau discounturi. Doar nu exagera.
  • Pe contul Twitter asigura-te ca ai o imagine de ta, care va incuraja oamenii sa te viziteze pe camera. De asemenea, posteaza cu regularitate. Nu ai nevoie sa fii pe Twitter toata ziua, dar trei-patru tweet-uri pe zi vor asigura ca apari in feeds.
  • Arata-ti personalitatea in postarile tale. Ar trebui sa postezi cand esti online, dar daca tu faci doar asta, oamenii vor simti ca vrei doar sa te vinzi. Posteaza fotografii personale, ce faci in timpul zilei, ce iti place etc, cum fac de exemplu modelele de la studioul de video chat Tophostess Timisoara.
  • Promoveaza profilul tau. Poti face acest lucru pe Twitter sau alta retea de socializare. Adauga un link al site-ului tau in profil. In acest mod, cand adaugi oameni si ei vin sa te vada, poate vor da click. Foloseste Bitly pentru a scurta linkurile si pentru a cosmetiza aparentele.
  • Creaza-ti propriul site despre tine si activitatile pe webcam. De asemenea asigura-te ca nu incluzi informatii personale care vor permite oamenilor sa te gaseasca. Asigura-te ca domeniul este privat, astfel incat oamenii sa nu poata afla informatiile. Un site bine-facut iti poate aduce mai mult trafic de la Google si alte motoare de cautare. Iti permite de asemenea sa ai inca un loc unde poti interactiona cu potentialii clienti si cu cei fideli. Site web chat
  • Fa-ti o pagina de Facebook pentru fani. Doar evita sa il sincronizezi cu cel real. Pe pagina de Facebook, tu poti interactiona cu oamenii, transformandu-i in membri fideli. Tu poti de asemenea sa iti promovezi timpii online sau cand intri pe camera in mod neprogramat.
  • Utilizeaza toate functiile site-urilor de video chat. Unele au fan cluburi, care iti ofera mai multe metode de a face bani. Altele te lasa sa vinzi fotografii si clipuri video. Profita de toate aceste lucruri si promoveaza-le in retelele tale sociale.

Munca pe cont propriu iti poate aduce chiar mai multi bani decat munca la un studio, insa trebuie sa respecti cateva reguli simple si sa te promovezi eficient.