De ce sa apelati la un serviciu profesionist de curatat covoare

Scapati de mirosuri neplacute

Covoarele pot mirosi urat, si deoarece ele se afla in partea de jos a fiecarei camere din casa, totul se stabileste aici. Cu trafic regulat, toate acele firimituri, scurgeri, murdarie si praf pur si simplu dispar in interiorul lui. Cu cunostinte superioare de curatare a covoarelor, expertii in curatenie pot scapa de toate mirosurile urate care apar de la un covor murdar.

Lucruri precum petele lasate de animale de companie si scurgeri de mancare, precum si uzura generala, se adauga la problema mirosului care apare in interiorul covorului – iar simpla curatare nu rezolva problema. Toate produsele de curatare din lume sau de pe raft nu vor scapa de aceste mirosuri urate.

Majoritatea produselor pe care le vedeti in magazinele specializate doar vor masca mirosul pentru o perioada scurta de timp, in timp ce profesionistii de la orice spalatorii de covoare sector 1 le pot elimina pe toate cu o combinatie de tehnologie si solutii de curatare puternice.

Imbunatatiti-va confortul

Probabil stiti senzatia pe care o aveti atunci cand casa Dvs este proaspat curatata de sus in jos. Este mult mai confortabil atunci cand aveti o casa si un covor curat. Acesta miroase proaspat si imprastie aroma de nou in toata casa. In plus, un covor proaspat curatat se simte mult mai bine sub picioarele goale. Odata curatat, depinde de Dvs sa te ocupati de aspirat si sa pastrati acel miros si prospetime cat mai mult timp posibil.

Cresteti estetica casei dvs

Nu este nimic mai rau decat sa intrati intr-o casa cu un covor murdar si neingrijit. Curatarea profesionala de catre firme specializate poate oferi covoarelor tale un aspect si o senzatie de “ca nou”.

Faceti treaba corect de prima data

Una dintre preocuparile majore legate de curatarea personala a unui covor este ca rareori se face corect de prima data. Sunt intalnite adesea scenarii in care o persoana isi curata covorul doar pentru a contacta apoi expertii pentru a curata profesional acelasi covor o saptamana mai tarziu. Dvs puteti evita acest lucru si puteti face treaba corect de prima data. Economisiti timp si bani pe care i-ati putea cheltui pe produse de curatare de calitate scazuta, care nu fac altceva decat sa umezeasca covorul.

Eliminati petele si mentineti aspectul

Daca covorul dvs. este foarte patat, puteti lua in calcul ca un profesionist va elimina un procent mare de pete, spre deosebire de o curatare realizata personal. Expertii cu ani de experienta in tratarea petelor pot identifica si adapta tehnicile de curatare pentru a se potrivi scenariului dumneavoastra specific. Curatarea covoarelor este mai complexa decat ceea ce isi inchipuie majoritatea oamenilor, de aceea, daca nu sunteti atent si folositi tipul gresit de produs pe o pata, s-ar putea foarte bine sa ajungeti sa va stricati covorul (sau sa provocati mai multe daune).

Relaxati-va stiind ca covorul Dvs este pe maini bune

Relaxati-va in timp ce profesionistii se ocupa de aceasta treaba pentru Dvs. Nu exista o senzatie mai placuta decat sa stiti ca un profesionist face o treaba pe care pur si simplu nu o poate egala un proprietar de locuinta.