Globetrotter

Cum puteti beneficia de preturi mai mici la inchirierile auto?

Tot mai des si mai multi oameni fac apel, in ultima vreme, la serviciile companiilor de rent-a-car – atat pentru deplasari in interesul serviciului, cat si pentru concediile cu familia. Inchirierea unei masini are multe avantaje, iar prin cunoasterea posibilitatilor de a profita de unele reduceri de preturi, procesul poate deveni mai convenabil dpdv financiar.

Desi multe firme de inchirieri auto locale practica oferte speciale, doar putini dintre clientii lor le cunosc, asa majoritatea ca nu pot sa beneficieze de acestea. Ca in oricare alta investitie, si in situatia inchirierii unei masini este necesar un minimum de documentare inaintea luarii unei decizii. Este foarte important ca acel client ce doreste inchirierea unui autoturism mai intai sa compare si ofertele altor firme, pentru a afla care dintre acestea sunt mai avantajoase.

Reducerile de preturi pentru inchirierile efectuate din vreme

Cu exceptia situatiilor urgente, cand este necesara apelarea la o firma de rent a car intr-un timp foarte scurt, pentru celelalte situatii este recomandabil ca sa procedati la rezervarea online din timp, inaintea zilei in care autovehiculul este primit. Acest lucru v-ar putea aduce si unele reduceri importante, chiar de cateva procente bune, din tariful initial.

In caz ca va planificati o vacanta impreuna cu familia din timp, cu niste luni bune inainte, sa nu lasati aceasta inchiriere a automobilului pe ultima zi. Pe langa faptul ca aveti siguranta realizarii unui obiectiv important – acela al asigurarii mijlocului dumneavoastra de transport – o sa va bucurati si de niste preturi mai avantajoase, cu conditia ca sa achitati suma in avans.

A rezerva din timp o masina este similar cu early booking-ul din turism. Daca optati pentru a rezerva online pe website atat camera, cat si masina cu care se va calatori, o sa cheltuiti substantial mai putin, salvand din bugetul alocat pentru vacanta!

Clientela fidela este recompensata

Daca sunteti obisnuiti ca sa utilizati adesea o masina de inchiriat, ar fi bine ca sa stiti faptul ca multe companii de rent-a-car au si oferte deosebite, special pentru clientii lor fideli ca si pentru fidelizarea acestora.

Odata convins de calitatea unor servicii prestate de o anume companie de rent-a-car, ar fi preferabil sa il intrebati pe reprezentantul acestei firme daca si care sunt ofertele, ca si conditiile de indeplinit pentru a putea beneficia de acestea.

Daca doriti inchirieri pe termen mai lung, veti putea negocia pretul

Atunci cand va propuneti inchirierea unui autoturism pe termen mai lung, unele companii sunt dispuse ca sa mai negocieze tariful de inchiriere. Daca stiti ca nevoia de masina se intinde pe un timp mai lung, intrebati de ce discounturi puteti beneficia.

Deci, iata cum puteti ca sa beneficiati de avantajele integrale ale unei masini de inchiriat si sa obtineti preturi mai reduse la serviciile de rent-a-car in acelasi timp.