Globetrotter

Avantajele inchirierii in regim hotelier versus hoteluri

Daca sunteti un calator de afaceri sau un turist frecvent, va puteti da seama ca apartamentele inchiriate in regim hoteliert devin rapid noile hoteluri de lux. Este posibil sa nu aiba servicii de camera sau servicii de menaj, dar multe dintre ele ofera servicii si avantaje de lux pe care pur si simplu nu le puteti gasi intr-un lant hotelier.

Iata trei avantaje ale regimului hotelier comparat cu banii cheltuiti pe un hotel:

1. Costuri mai mici

Mai ales daca stai in oras pentru o saptamana sau mai mult, inchirierea unei case sau a unui apartament poate fi mai ieftina decat plata pe noapte la un hotel. Chiar si pentru cele mai economice hoteluri, puteti plati cu usurinta peste 2000 lei pe saptamana. Dar multe apartamente in regim hotelier dragute percep o suma similara pentru o sedere de o luna intreaga, si chiar scad chiria daca ramaneti doar o parte din luna.

2. Locatie mai frumoasa

Lanturile hoteliere sunt adesea construite in zone comerciale, limitandu-va la autostrazi si lanturi fast food. Cand inchiriati un apartament sau un apartament in proprietate privata, va alegeti zona si cartierul. Daca vizitati Banatul, de exemplu, poate preferati sa alegeti cazare in Timisoara intr-un cartier la moda de langa Parcul Botanic sau Calea Aradului. In cartierele centrale aveti acces prietenos pentru pietoni la parcuri publice si restaurante locale la moda din care sa alegeti, ceea da ofera vizitei un sentiment mai personal si local.

3. Amenajari mai bune

Cadele cu hidromasaj, televizoarele cu ecran plat, camerele de biliard si o spalatorie si uscator privat nu sunt neaparat incluse in hoteluri. Cu toate acestea, sunt destul de comune in apartamentele inchiriate in regim hotelier. Daca nu va place sa va curatati propria mizerie, sa aveti o bucatarie complet echipata este placut daca calatoriti de unul singur sau daca doriti sa invitati oamenii sa ia o masa. Sa aveti un balcon spatios pe care sa va relaxati seara poate fi o schimbare de ritm revigoranta de la cei patru pereti obisnuiti ai unei camere de hotel.