Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Timisoara? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Timisoara

Perfekt Air Systems SRL

Adresa: Neprecizat
Website: http://www.perfectinstal.ro
Telefon: 0740.531.056
Email: service@perfectinstal.ro
Pagina de Facebook:


Red Ring SRL

Adresa: Str. Telegrafului 95 A
Website: https://redring.ro
Telefon: 0744.392.434
Email: office@redring.ro
Pagina de Facebook:


ROMTEST S.R.L.

Adresa: Str. Lacului, nr. 13, Ghiroda
Website: https://www.rom-test.ro
Telefon: 0256.200.396
Email: office@rom-test.ro
Pagina de Facebook:


Adaco Pro – Tim SRL

Adresa: Str. Lorena, Nr. 4
Website:
Telefon: 0722.807.200
Email:
Pagina de Facebook:


Fresh Confort SRL

Adresa: Str. Timotei Cipariu , Nr. 1
Website:
Telefon: 0744.780.797
Email:
Pagina de Facebook:


Cum alegem aparatul de aer conditionat

Sunt sanse suficient de mari ca si in aceasta vara sa avem temperaturi ridicate, poate chiar caniculare, drept pentru care instalarea unui aparat de aer conditionat va deveni pentru multi dintre noi o prioritate. Alegerea unui astfel de sistem de climatizare nu este nici dificila, insa nici nu poate fi facuta la intamplare, dupa ureche, cum ar spune persoanele mai riguroase in aceasta privinta, fiind recomandata consultanta de la o firma de aer conditionat din Timisoara cu experienta in domeniu. Pana la urma este vorba despre un aparat electrocasnic obisnuit in esenta, dar care necesita putin atentie in ceea ce priveste dimensionarea capacitatii sale de racire si incalzire.

Cu alte cuvinte nu cumparati din implus, pe fuga, sau la recomandarea unui vecin care „se pricepe” pentru ca riscul de a instala un aparat de aer conditionat necorespunzator ca si capacitate de racire si incalzire este destul de mare. Dimensionarea gresita „functioneaza”, daca se poate spune asa, in ambele sensuri. Puteti folosi un sistem de climatizare ineficient chiar daca are o capacitate mare si este instalat pentru a fi utilizat intr-un spatiu mic, generand un consum de energie electrica exagerat, sau puteti folosi un astfel de aparat subdimensionat care va lucra continuu, cu acelasi consum ridicat de energie electrica si fara a putea aduce temperatura la valoarea convenabila pe care o doriti.

In aceste conditii este bine sa cereti un ajutor specializat pentru ca de regula omiterea acestor aspecte conduc la functionari fara randament ale aparatelor de aer conditionat si implicit la cheltuieli inutile. Toate magazinele care comercializeaza aceste sisteme de climatizare sunt in masura sa va asigure si o consultanta corecta, pentru ca mai apoi o instalare impecabila din punct de vedere tehnic sa asigure o functionare indelungata pentru aparatul ales.

O simpla informare a firmei de aer conditionat din Timisoara asupra detaliilor de volum si pozitionare cardinala a locatiei, precum si a gradului ei de termoizolare, va poate apropia considerabil de achizitionarea si montajul unui aparat de aer conditionat, care va generea in primul rand temperaturi ambientale corespunzatoare cu cerintele de confort pe care le aveti si in plus veti contabiliza costuri rezonabile, asa cum este de asteptat.

 498 total views,  4 views today