Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Sibiu? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Sibiu

Turbo Clima

Adresa: Aleea Sevis nr. 14, Sibiu
Website:  http://www.instalatiiclimatizaresibiu.ro/
Telefon: 0773.656.152, 0743.839.743
Email: contact@instalatiiclimatizaresibiu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TurboClima/


Anfel Tavi Instal

Adresa: Str. Doamna Stanca nr. 38, Selimbar, judetul Sibiu
Website:  https://www.climasibiu.ro
Telefon: 0752 933 317
Email: office@climasibiu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/climasibiuofficial/


Total Plus SRL

Adresa: Str. Frezorilor , Nr. 5, Sibiu
Website: https://climatizaresibiu.ro
Telefon: 0720.826.648
Email: office@totalplus.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/climatizaresibiu/


 
Instalarea aparaturii de climatizare

Cand cumparati orice aparat de aer conditionat, pentru a va bucura cu adevarat de performanta si calitatea acestuia este necesar ca instalarea sa fie corecta, in conformitate cu cerintele fiecarui model in parte. Spre deosebire de alta aparatura electrocasnica un climatizor nu poate fi instalat de catre cumparator deoarece necesita o serie de operatiuni si de calibrari specializate.
Desi se numeste „aparat”, in cazul aerului conditionat este vorba despre o intreaga instalatie, iar odata cu aceasta vin si anumi parametri tehnici. Firmele care comercializeaza aparate de aer conditionat de calitate ofera si montajul, fie inclus in pretul de cumparare, fie separat, in acest caz avand garantia completa a lucrarii.

In orice caz, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte pentru a planifica in mod optim instalarea. In primul rand, trebuie sa decideti care va fi amplasamentul final pentru unitatea interioara si pentru cea exterioara, tinand cont de faptul ca in general montajul include 3 metri de traseu si o strapungere in perete. Daca alegeti un loc care solicita suplimentarea acestora, costurile vor spori.

De asemenea, si functionarea climatizorului va fi influentata de cresterea distantei dintre cele doua unitati deoarece cu cat traseul este mai lung, are mai multe coturi si avanseaza in interiorul locuintei, cu atat aparatul de aer conditionat pierde din eficienta, deci aerul rece introdus in incaperi se va produce mai greu, cu costuri mai ridicate si o crestere a temperaturii pe care aparatul de aer conditionat o poate realiza.

Alte masuri pentru a inlesni montajul sunt pregatirea de folii de plastic, pentru protejarea mobilierului si a covoarelor impotriva acumularii de praf si eventual a unui prelungitor pentru a alimenta bormasina instalatorului, dar si pentru conectarea ulterioara a climatizorului la sursa de electricitate pentru proba de buna functionare.
Aparatele de aer conditionat trebuie alese din in topul listelor in ceea ce priveste calitatea functionarii si a serviciilor de instalare, de aceea este bine sa planificati cu grija acest proces pentru a beneficia la maxim de confortul climatizarii.

 576 total views,  4 views today