Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Oradea? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Oradea

Marcval

Adresa: Str Bradului 43, Oradea
Website: https://www.marcval.ro/
Telefon: 0745 – 665 353
Email: info@marcval.ro
Pagina de Facebook:


Carithea 2012 SRL

Adresa: Str. Iuliu Maniu, nr. 6A
Website:
Telefon: 0758.953.749
Email:
Pagina de Facebook:


Bodclim Instal SRL

Adresa: Str. Borsa nr. 139, com. Sacadat, jud Bihor
Website: https://bodclim.ro/
Telefon: 0735.334.322
Email:
Pagina de Facebook:


[Nume nespecificat]

Adresa: Str. Crinului, nr 3, Oradea
Website: http://www.reparatii-climatizare.ro/
Telefon: 0741983528
Email: office@reparatii-climatizare.ro
Pagina de Facebook:


 

Merita sa iti dotezi biroul cu aer conditionat?

Probabil ca nu degeaba ai invatat ani la rand pentru a-ti putea asigura o meserie care sa-ti poata sustine idealurile pe care le ai in viata. Este posibil ca in scurta vreme sa poti sa-ti deschizi propria afacere independenta si vei putea incepe sa pui in practica anii de studiu oferind celor interesati serviciile in domeniul tau de activitate. Multe dintre activitatile independente se desfasoara de regula in locatii tip birou care ofera diferite servicii din aria practicilor independete, cum ar fi, avocatura, consultanta in diferite domenii, servicii stomatologice si de alta natura medicala si lista ar putea continua.
Un astfel de birou trebuie sa fie primitor, astfel ca un designer de interioare ar putea gasi o solutie placuta si atragatore pentru cei care vor trece pragul. Aranjarea mobilierului, alegerea draperiilor sau jaluzelelor interioare precum si zugraveala peretilor contribuie la o buna primire a clientilor. Mai ramane insa un aspect extrem de important si anume modalitatea de climatizare a spatiului, care va trebui sa fie impecabila in orice anotimp.
De regula in timpul verii, conditiile unei ambiante placute din punct de vedere al temperaturii sunt mai greu de realizat, de aceea veti recurge la cea mai utila solutie si anume amplasarea unui aparat de aer conditionat, corect dimensionat pentru spatiul pe care vreti sa-l climatizati.
Este posibil ca biroul sa detina o suprafata mai mare, fiind compartimentat in zona de primire, asa numita receptie si biroul propriu-zis. In aceasta situatie este utila instalarea unui aparat de aer conditionat 12000 btu, care va putea racori ambele incaperi suficient de bine. Nu uitati insa ca orice decizie in acest sens, legata de dimensionarea unui astfel de sistem de climatizare este bine sa fie ajutata prin experienta unui tehnician profesionist care va putea aprecia corect necesarul de putere al unui aparat de aer conditionat pentru fiecare locatie in parte.

 858 total views,  4 views today