Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Constanta? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Constanta

Frigo Polar Clima SRL

Adresa: Str. Romana nr. 30
Website:
Telefon: 0768.552.777
Email:
Pagina de Facebook:


Millex Gruppen SRL

Adresa: Str. Pescarilor 35
Website:
Telefon: 0724.544.391
Email:
Pagina de Facebook:


Dimos Impex SRL

Adresa: Str. București 26A
Website:
Telefon: 0241.692.417
Email:
Pagina de Facebook: 

Modernizeaza-ti afacerea din Constanta instaland un aparat de aer conditionat

Detinerea unui aparat de aer conditionat in spatiul pe care il ai alocat pentru afacerea ta este cel mai potrivit aspect in legatura cu ambientarea din punct de vedere a temperaturii optime care devine un element esential in relatia cu clientii tai. Este usor de imaginat atmosfera intr-un spatiu care este destinat unui salon de coafura, in care pe timpul verii temperatura interioara poate atinge valori greu de suportat atat pentru clienti cat si pentru personalul care ii deseveste. Cu atat mai mult un spatiu care primeste pacienti intr-un cabinet stomatologic din Constanta, unde fara indoiala exista o sala de asteptare, va avea nevoie de un mediu ambiental cu o temperatura acceptabila si relaxanta.

Toate acestea sunt aspecte care concura la succesul oricarei tip de afaceri care se desfasoara in spatiu inchis, acolo unde clientul trebuie sa fie primit cat mai potrivit cu putinta din toate punctele de vedere. Aici intervine prezenta unui aparat de aer conditionat, care printr-o instalare corespunzatoare in functie de tipul locatiei va avea un efect pozitiv in sustinerea afacerii prin prezenta constanta a clientilor. Nimeni nu va stationa prea mult intr-o locatie unde este ori foarte cald si de ce nu in timpul iernii foarte frig, atat timp cat exista alte locatii care ofera un ambient la standardul minim de decenta.

Prin urmare instalarea unui aparat de aer conditionat devine o necesitate daca doresti sa detii o afacere moderna, cu elemente ambientale actuale care in mod justificat sunt cerute din start de catre toti clientii care sunt interesati de oferta pe care o propui. Pentru sustinerea economica a acestui demers este util sa faci o investitie pe termen lung in ceea ce priveste calitatea si performantele economice ale unui climatizor. Daca nu ai suficiente informatii despre acest aspect contacteaza o firma specializata din Constanta, intreaba tot ceea ce consideri ca este necesar, si vei primi sfaturi si propuneri pentru instalarea celui mai potrivit aparat de aer conditionat.

Merita in acest sens sa iei in considerare oportunitatea achizitionarii unui aparat de aer conditionat inverter care iti ofera din start economii importante pentru consumul de energie eletrica si o fiabilitate superioara din punct de vedere al uzurii echipamentului, avand in vedere ca timpul sau de folosire zilnica va fi unul ridicat.

 546 total views,  6 views today