Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Cluj Napoca? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Cluj Napoca

Frigomet

Adresa: Str. Siretului nr. 30, Cluj Napoca
Website: https://frigomet.ro/
Telefon: 0745782632-0264.535399
Email: office@frigomet.ro
Pagina de Facebook:


Climavent Construct SRL

Adresa: Calea Manastur nr. 107/11, Cluj Napoca
Website: http://www.climavent-construct.ro
Telefon: 0731.344-121
Email: office@climavent-construct.ro
Pagina de Facebook:


MCE HVAC Solutions SRL

Adresa: Str. Dunarii nr 95
Website:
Telefon: 0731.218.856
Email:
Pagina de Facebook:


Transilvania Service Grup

Adresa: Calea Turzii 231-233
Website:
Telefon: 0733.339.049
Email:
Pagina de Facebook:


D&C Instal

Adresa: Aleea Bradului 3
Website:
Telefon: 0744.843.924
Email:
Pagina de Facebook:


Daca folositi aerul conditionat pentru perioade foarte lungi de timp in incaperile in care locuiti sau lucrati, probabil sunteti in permanenta interesati de posibilitati de economisire si utilizare mai eficienta. Cea mai buna solutie este sa inlocuiti vechiul sistem cu o instalatie de aer conditionat cu tehnologie moderna.

Modul in care aceasta functioneaza presupune controlul vitezei compresorului astfel incat temperatura sa fie reglata in mod constant, spre deosebire de aparatele clasice de aer conditionat care regleaza temperatura prin intermediul compresorului care functioneaza fie la capacitate maxima, fie este complet oprit. Aparatele echipate cu un sistem inverter au un mecanism care functioneaza cu frecventa variabila astfel incat sa controleze foarte exact nivelul de racire in functie de parametrii ceruti.

Cu ajutorul unui aparat de aer conditionat cu sistem inverter este suficient sa setati temperatura dorita in incapere o singura data, iar aparatul isi va regla singur nivelul de functionare si intensitatea in functie de cum se modifica temperatura si umiditatea in timp. In felul acesta obtineti raportul optim intre consum si nivelul de confort pentru ca parametrii sunt ajustati automat si aparatul nu functioneaza decat atunci cand este nevoie si la intensitatea optima.

Un climatizor obisnuit functioneaza in cicluri stop-start si nu este eficient pentru ca nu ajusteaza intensitatea functionarii automat. Spre deosebire de acesta, un sistem inverter prelungeste viata componentelor pentru ca lucreaza atata timp cat este nevoie si elimina fluctuatiile de temperatura, contribuind la obtinerea unei ambiante mai sanatoase si mai confortabile.

In plus, consumul de energie electrica este redus la minimum si desi un aer conditionat inverter este mai costisitor decat un aparat obisnuit, pretul sau se va amoriza in scurt timp deoarece vor fi compensate de costuri mai mici in factura de energie electrica. O instalatie de aer conditionat dotata cu noua tehnologie este cea mai buna investitie pe care o puteti face pentru acasa sau si pentru spatiile rezervate birourilor ori clinicilor medicale astfel incat sa aveti cele mai bune conditii pentru lucru sau locuire in general.

 699 total views,  2 views today