Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in sector 4? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in sector 4

DDC AERCLIM SRL

Adresa: Str. REŞIŢA 21 CAMERA 1
Website: https://www.aerconditionat24.ro
Telefon: 0761.482.391
Email: aerconditionat24@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/aerconditionat24.ro/?ref=bookmarks


DYNAMIC CLIMA SERVICE SRL

Adresa: Str. Tineretului, nr 39
Website: http://dynamic-clima-service.net
Telefon: 0769.623.861
Email:
Pagina de Facebook:


ITALFLO TRADING SRL

Adresa: Str. Vatra Dornei, nr. 32
Website: http://www.instalatii-italflo.ro
Telefon: 0722.223.669
Email: italflo@yahoo.com
Pagina de Facebook:


ICEBERG CLIMA SRL

Adresa: Str. Stânjeneilor Nr.1
Website: http://www.icebergclima.ro
Telefon: 0762.264.155
Email: contact@icebergclima.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/IcebergClima/


MIXIT IMPEX S.R.L.

Adresa: ŞOS. GIURGIULUI, Nr. 107
Website:
Telefon: 0722.275.640
Email:
Pagina de Facebook:


De ce sunt mai economice aparatele de aer conditionat inverter

Cand cumparam un aparat de aer conditionat trebuie sa fim in primul rand informati despre capacitatea acestuia, adica despre puterea de racire si incalzire pe care noul nostru electrocasnic o va putea genera in spatiul in care dorim sa-l amplasam.

Pentru acest lucru sunt necesare cateva informatii simple pe care le putem oferi vanzatorului, sau cu care putem alege direct dintr-un magazin online specializat in vanzarea si montajul de aparate de aer conditionat. Este vorba despre dimensiunea incaperii climatizabile, cel mai previs volumul acesteia, precum si pozitionarea si gradul de izolatie terminca a peretilor exteriori.

Daca aceaste informatii sunt precise, in sensul de a cunoaste exact valoarea si caracteristicile in cauza, atunci sunteti deja cu un pas mai aproape si aveti de ales intre un aparat de aer conditionat clasic, sau unul cu compresor de tip inverter. Ajunsi la acest moment avem cu totii o mare dilema in ceea ce priveste alegerea pentru ca, este usor de observat ca exista o diferenta de pret intre cele doua mari tipuri de aparate de aer conditionat, indiferent de marca pentru care optati.

Diferenta de pret este justificata deplin doar si pentru faptul ca veti detine un aparat de climatizare performant si care are toate atuurile de a functiona perfect pentru o lunga perioada de timp. In toata aceasta perioda sunt intrunite toate elementele de a face economii substantiale in ceea ce priveste costul cu energia electrica. Motivul este unul clar si anume acela ca un compresor de tip inverter are turatia variabila si va lucra doar atat cat este necesar pentru mentinerea temperaturii setate.

Practic este vorba despre un sistem electronic inteligent, gestionat de catre senzori de temperatura de mare precizie, care comanda pornirea la turatie mica a compresorului inverter atunci cand diferenta dintre temperatura setata si cea inregistrata de catre senzor depaseste un anumit nivel. Acest diferenta de temperatura este minima si de aceea pornirea compresorului se va face la turatie mica pentru ca nu este necesara multa putere pentru revenirea la valoarea initiala care a fost ceruta aparatului.

In ceea ce privesc costurile, ele se vor amortiza rapid, atat timp cat consumul este cert mai scazut fata de un aparat similar, dar care este dotat cu un compresor de tip clasic.
Toata aceasta combinatie de tehnologie se traduce direct prin consum redus de energie electrica si o durata mare de viata a intregului ansamblu de aer conditionat inverter pe care il puteti alege dintr-o gama mare de oferte, lucru datorat faptului ca uzura este miscorata prin durata mica de functionare la turatii mari a compresorului inverter.

 494 total views,  2 views today