Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in sector 2? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in sector 2

OVI AER CONDITIONAT

Adresa: Str. Luntrei, nr. 3
Website: https://www.ovi-aerconditionat.ro
Telefon: 0721.332.433
Email: office@ovi-aerconditionat.ro
Pagina de Facebook:


Clima Net SRL

Adresa: Str. CRISTEA MATEESCU, nr. 7
Website: http://aerconditionat-clasaa.ro
Telefon: 0722.961.987
Email:
Pagina de Facebook:


Nume Neprecizat

Adresa: Șos. Mihai Bravu, nr. 42-62
Website: https://aparateaerconditionat.eu
Telefon: 0764.012.943
Email:
Pagina de Facebook:


Nume Neprecizat

Adresa: Șos. Fundeni, nr. 296
Website: http://reparatii-masini-de-spalat.info
Telefon: 0727.222.220
Email: stefan.razvan.stoean@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ServiceMasiniDeSpalatBucuresti.Ilfov/


FRIGO CONSTRUCT S.R.L.

Adresa: STR. CRISTEA MATEESCU, Nr. 7, Bl.T15A, Sc.A, Ap.26
Website:
Telefon: 0722.273.322
Email:
Pagina de Facebook:


Odata cu venirea anotimpului calduros, majoritatea oamenilor se tem de capriciile vremii, incercand astfel sa isi ia masuri de precautie in caz de temperaturi ridicate, dar si de zilele racoroase si umede, iar una dintre cele mai bune metode de protectie o reprezinta montarea aparatelor de aer conditionat.

Cum oferta pe piata este destul de mare si de variata, foarte multe persoane apeleaza la achizitionarea si montarea aparatelor de climatizare, iar majoritatea se declara foarte multumiti de conditiile oferite de acestea, cu toate ca si costurile de intretinere sunt variate. Aceste costuri sunt calculate in functie de puterea aparatelor, dar si in functie de consumul de energie electrica necesara funtionarii acestora, iar acest consum este direct proportional in special cu spatiul ce se vrea racit sau incalzit. Cu cat incaperea este mai mare, cu atat puterea aparatului este mai mare, desigur si consumul de energie electrica fiind mai mare.

In momentul achizitionarii unor astfel de aparate este indicat sa va informati corespunzator si sa solicitati toate detaliile privind puterea si capacitatea de racire, respectiv incalzire, dar si de costurile ulterioare instalarii. Un alt detaliu important il reprezinta si pretul de achizitionare si de montare, deoarece unele firme ce se ocupa cu comericalizarea sistemelor de climatizare includ in pretul aparatelor si costurile de montare, iar unele nu includ si montajul, fiind necesar angajarea unei alte firme pentru instalare.

In functie de spatiul pentru care doriti instalarea unui sistem de climatizare, este necesara o informare corespunzatoare, astfel daca pentru o incapere de pana la 15 mp este suficient un aparat de aer conditionat 9000 btu, btu/h reprezentand unitatea de masura a puterii acestor aparate, pentru spatii mai mari, chiar spatii comerciale, puterea acestora creste, uneori fiind necesara montarea mai multor aparate, iar firmele ce se ocupa cu comercializarea si montarea lor trebuie sa iti ofere toate detaliile pentru achizitionarea aparatului sau aparatelor corespunzatoare.

 329 total views,  2 views today