Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in sector 1? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in sector 1

CONEXIUNI PROFESSIONAL SERVICE SRL

Adresa: STR. VALEA MERILOR, Nr. 9
Website: https://www.aristonservice.ro
Telefon: 0212.244.141
Email: service@aristonservice.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/aristonserviceromania/


ServInstal PMC SRL

Adresa: Bulevardul Biruinței
Website: https://pmcaerconditionat.ro
Telefon: 0723.357.304
Email: contact@pmcaerconditionat.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Aer.Conditionat.Bucuresti.Ilfov.Romania/


DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE – ROMANIA

Adresa: Calea Floreasca 169A, Corp B, etaj 8
Website: https://www.daikin.ro
Telefon: 0/213.079.700
Email: office@daikin.ro
Pagina de Facebook:


FRIG TOTAL GROUP SRL

Adresa: Str. Omului, Nr. 2B
Website: http://www.frigtotal.ro/
Telefon: 0722.308.499
Email: frigtotalgroup@yahoo.com
Pagina de Facebook:


RAF TOTAL SISTEM SRL

Adresa: CAL. GRIVIŢEI, Nr. 222
Website:
Telefon: 0728.628.102
Email:
Pagina de Facebook:


Dotand locuinta cu un aparat de aer conditionat, ii veti mari valoarea de vanzare, veti economisi energie si veti aduce confortul casei la un nivel superior. Alegerea tipului de aparat de climatizare se poate dovedi dificila, mai ales daca nu cunoasteti prea multe despre aceste sisteme de climatizare, dimensiuni si nevoi personalizate ale familiei. Exista mai multe variante si beneficii de luat in considerare atunci cand faceti o investitie atat de importanta.

Informati-va cu privire la capacitatea unitatii necesare pentru a raci eficient casa in functie de dimensiunea incaperilor. Pentru a alege capacitatea, consultati un constructor sau inginer specializat in acest domeniu pentru a determina ce dimensiune trebuie sa alegeti. Capacitatea compresorului depinde de suprafata incaperii sau a casei si de structura termoizolanta a peretilor. Suprafata incaperii va da si numarul de BTU pe ora, cu cat acesta este mai mare cu atat incaperea va fi racita mai rapid. De asemenea, cele mai noi aparate de aer conditionat au un indice al eficientei energetice, care trebuie luat in considerare daca doriti o solutie economica pe termen lung.

Cand utilizati aparatul, asigurati-va ca jetul de aer este orientat catre centrul incaperii prin ajustarea corespunzatoare a fantelor. In felul acesta veti putea utiliza camera respectiva si in timp ce aparatul de aer conditionat functioneaza si nu veti fi deranjati de curenti neplacuti, iar confortul va fi maxim.

Pentru unele aparate de aer conditionat de top puteti personaliza intregul mod de functionare, pentru ca puteti grupa mai multe unitati pe aceeasi telecomanda, de exemplu. Aparatele din fiecare camera pot fi programate sa creeze conditii diferite de temperatura si umiditate. In plus, puteti opta pentru un timer special, sau pentru conectarea aparatului la telefonul personal prin intermediul internetului. Astfel veti putea comanda racirea sau incalzirea casei chiar cand plecati de la serviciu, pentru a va bucura imediat ce ajungeti acasa de relaxare si confort.

 473 total views,  2 views today