Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Brasov? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Brasov

Gift Criscat SRL

Adresa: Str, Timis Triaj nr. 6, Brasov
Website: http://climatizare-brasov.ro/
Telefon: 0722 858 833
Email:  office@climatizare-brasov.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Climatizare-Brasov-282943672392378/


Anco Polar

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie, nr.41, Brașov
Website: https://ancopolar.ro/aer-conditionat-brasov/
Telefon: 0756 720 962
Email: office@ancopolar.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AncoPolar/


Stedano Frigoambient SRL

Adresa: Str. Calea București nr. 96
Website:
Telefon: 0744.780.674
Email:
Pagina de Facebook: 

Cat de populare sunt aparatele de aer conditionat in Brasov?

Traversam deja o perioada climatica in care pentru sezonul de vara putem atribui caracteristici sahariene din punct de vedere al temperaturilor in regiunile noastre, iar pentru combatarea disconfortului termic, un aparat de aer conditionat este de ceva vreme nu doar popular, ci cu adevarat salvator pentru un trai decent.

Exista suficiente motive pentru a fi siguri ca dotarea casei cu unul sau mai multe aparate de aer conditionat nu mai reprezinta apanajul luxului, ci necesitatea imediata pentru a tine la distanta efectul caldurii sufocante si a umiditatii excesive din aer. De regula suntem tentati sa facem achizitii doar in ultima instanta, pe fuga sau chiar la indemnul apropiatilor care ne recomanda un model, sau altul, pentru un astfel de climatizor. Nimeni nu se gandeste ca ceea ce este bun pentru un anumit loc, ar putea sa nu fie deloc corespunzator pentru alta incapere, sau alt spatiu.

Prin urmare, trecerea catre aceasta decizie trebuie sa fie facuta prin filtrul minim tehnic al solutiei de amplasare si observare a caracteristicilor camerei unde se va face instalarea. O schita cu dimensinile camerei si inca cateva amanunte la fel de simple cum ar fi pozitionarea cardinala a acesteia si tipul de termoizolare al peretilor exteriori, vor aduce informatii pretioase pentru alegerea celui mai popular echipament electrocasnic al momentului, aparatul de aer conditionat.

In alta ordine de idei, calitatea si notorietatea unui sistem de climatizare este oferita insasi de marca acestuia, iar daca sunteti interesati de acest aspect, atunci merita sa va orientati spre acele aparate de ae conditionat care sunt apreciate in randul posesorilor.

In aceeasi nota precauta, daca ati ales un aparat de aer conditionat, nu lasati la indemana oricui instalarea acestuia, pentru ca ar fi pacat ca investitia facuta sa nu puna in valoare capacitatea tehnologica cu care a fost inzestrat de catre producator, asta in cazul unei instalari necorespunzatoare. Apelati cu incredere doar la echipe profesioniste de aer conditionat din Brasov, sau cereti ajutorul pentru instalare chiar magazinului de unde achizitionati echipamentul, pentru ca de cele mai multe ori instalarea aparatului de aer conditionat este inclusa in pret.

 714 total views,  14 views today