Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Braila? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Braila

Aer Clima SRL

Adresa: Str. Ștefan cel Mare nr. 223
Website:
Telefon: 0728.301.054
Email:
Pagina de Facebook:


Adacool SRL

Adresa: Str. Griviței, nr. 121
Website:
Telefon: 0239.623.719
Email:
Pagina de Facebook:


 

Aer conditionat de la profesionisti din Braila

Dotarea spatiilor interioare din Braila cu aparatura de aer conditionat este o masura care se incadreaza in cotidian, in lipsa careia conditiile de locuire, lucrul in birouri, spatii comerciale sau pentru diferite servicii, ar avea in mod esential de suferit. Clima tarii noastre ne rezerva cel putin o perioada caniculara pe an, motiv pentru care folosirea sistemelor de aer conditionat este cea mai buna masura pentru cresterea confortului ambiental.

Pe langa aceasta evidenta exista inca un punct forte al unui aparat de aer conditionat, care este oarecum neglijat, atentia fiind concentrata asupra capacitatii aparatului de a produce cat mai multa putere pentru racirea aerului. Este vorba despre posibilitatea si in mod special dotarea aparatului cu cele mai noi sisteme de filtrare si purificare a aerului climatizabil dintr-un spatiu folosit pentru diferite scopuri. Din cauza gradului ridicat de poluare din Braila, aerul ambiental este permanent incarcat cu particule fine de praf, agenti poluanti si patogeni, polen, mirosuri neplacute care se pot infiltra odata cu ceea ce multi dintre noi considera actiunea de aerisire a camerelor prin lasarea ferestrelor deschise.

Aici intervine rolul esential al unui aparat de aer conditionat performant care pe langa atributia lui principala de a raci sau incalzi aerul camerei la o temperatura confortabila, ofera si curatarea prin retinere si neutralizare a cel putin 98% dintre agentii poluatori aflati in aerul recirculat de unitatea interioara. Veti resimti aproape instantaneu calitatea aerului cu adevarat respirabil al unei incaperi dotate cu un astfel de echipament pentru aer conditionat, iar daca ne gandim la efectele pozitive pe care acest rezultat le ofera celor care sufera de diferite probleme medicale ale sistemului respirator si chiar la copiii pentru care merita sa acordam atentie si sa le oferim cel putin in spatiul casei aer curat, atunci investitia in aceasta aparatura performanta este deplin justificata.

Gandindu-va la cele aratate anterior, informati-va si alegeti un vanzator autorizat si totodata consacrat din Braila, care este capabil sa va ofere consultanta si in mod special solutia cea mai convenabila pentru instalarea aparaturii de aer conditionat. Nu alegeti si mai ales nu cumparati sistemele de climatizare prin metoda comparativa. Acest lucru inseamna ca nu tot ceea ce functioneaza intr-o alta locatie va fi potrivit si eficient energetic si pentru dumneavoastra.
In egala masura nu intodeauna un sistem de aer conditionat de 9000 btu este potrivit pentru un spatiu comercial care are aceeasi dimensiune cu a unui birou notarial, fiind foarte posibil sa aveti nevoie de un echipament pentru aer conditionat de 12000 btu, eventual in varianta multisplit. Este un simplu exemplu pentru care achizitionarea acestor echipamente pentru aer conditionat in Braila este bine sa o faceti dintr-o sursa profesionista.

 522 total views,  2 views today