Cautati o firma de A/C care sa va ajute cu montajul sau reparatia unui aparat de aer conditionat in Arad? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de firme, impreuna cu datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • telefon;
  • website;
  • email;
  • pagina de Facebook.

Pentru orice fel de solicitari, precum si pentru a afla lista de preturi valabile pentru 2019, va rugam sa va adresati firmelor la datele de contact listate pt fiecare.

Firme aer conditionat in Arad

Sildor Total Serv SRL

Adresa: Str. Eftimie Murgu, FN
Website: https://www.sildorserv.ro
Telefon: 0357.805.105
Email: office@sildorserv.ro
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/sildortotalserv


P.F. Grozescu Ovidiu

Adresa: Neprecizat
Website:
Telefon: 0771.164.097
Email: grozescuovidiu@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Herman Prest SRL

Adresa: Neprecizat
Website:
Telefon: 0722.596.713
Email: hermanarad@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HermanPrest/


Aer conditionat in Arad la cel mai bun pret – In extrasezon

Un aparat de aer coditionat este esential pentru a face caldura verii suportabila. Pretul acestuia variaza de la sezon la sezon, dar daca va doriti pentru aer conditionat oferte cat mai avantajoase, cea mai buna strategie este sa cumparati aceste sisteme in extrasezon cand preturile coboara sunt mai mici. Desi multi dintre noi uita cat stres si disconfort au acumulat din cauza caniculei si li se pare irational sa cumpere climatizoare daca afara este racoare sau chiar frig, toamna si iarna preturile instalatiilor de aer conditionat scad uneori cu procente semnificative, de aceea nu trebuie sa neglijati achizitionarea acestor articole.

Pentru a avea informatii cat mai complete si clare despre produsele disponibile pe piata se recomanda sa consultati site-urile furnizorilor din Arad. Pe langa informatii actualizate si posibilitatea de a compara produsele care va intereseaza, aveti marele avantaj de a castiga timp valoros si de a va decide mai repede pentru ca nu trebuie sa cutreierati magazine aglomerate.
In general, vanzatorii de aparate de aer conditionat cresc preturi in timpul verii datorita cererii mari si datoriata faptului ca multe persoane cumpara aceste articole in mod impulsiv. Daca va planificati foarte bine bugetul de cheltuieli, orice cumparaturi neprevazute vor fi reduse la minimum, iar costurile suplimentare vor disparea. In cazul aparatelor de climatizare, cele mai potrivite momente pentru achizitie sunt toamna si iarna datorita faptului ca schimbarea stocurilor atrage dupa sine reduceri semnificative.

Acum puteti cumpara aparate de aer conditionat de marca la preturi rezonabile si va puteti permite modele de care poate nu v-ati fi apropiat pe timpul verii. Un raport excelent intre calitate si pret gasiti pentru aparatele de aer conditionat care au caracteristici tehnice foarte avansate si optiuni care le fac foarte usor personalizabile oricarui utilizator. Garantia lor prelungita le face optime pentru a fi achizitionate in extrasezon deoarece aceasta va acoperi si perioadele in care ele nu se afla in functiune, garantand o viata foarte lunga a componentelor.

 592 total views,  2 views today