4 Aspecte de luat in calcul cand doriti sa cumparati un tractor

1. Motorul tractorului

Tractoarele difera in ceea ce priveste motorul si, prin urmare, trebuie sa luati in considerare tipul de motor pe care il veti achizitiona. Adesea, motorul este unul dintre cele mai importante elemente ale unui tractor prin faptul ca determina puterea. Daca sunteti in cautarea unui tractor care sa poata face fata unei lucrari grele, atunci trebuie sa investiti intr-un motor puternic. Majoritatea tractoarelor utilizeaza combustibil diesel.

2. Atentie la accesoriile potrivite

Este foarte probabil sa folositi tractorul alaturi de alte echipamente. Daca acest lucru este adevarat, atunci trebuie sa cautati un tractor care are tipul de carlig potrivit pentru munca dvs. Exista diferite tipuri de atasamente cu carlig, cum ar fi carligul in trei puncte. Adesea, carligul in trei puncte este mai util deoarece vine cu un elevator hidraulic care poate fi utilizat pentru a ridica si cobori orice echipament atasat cu usurinta. Exista, de asemenea, accesorii simple ale barei de tractiune si accesoriile specializate. Accesorii specializate sunt concepute in mod special pentru a fi utilizate cu stivuitoare si incarcatoare frontale.

3. Capacitate de ridicare

Atunci cand cumparati un tractor nou, trebuie sa fiti atenti cu capacitatea de ridicare, deoarece poate fi foarte complicat si inselator. Exista mai multe modalitati prin care puteti masura capacitatea de ridicare a noului dvs. tractor. De exemplu, exista tractoare ale capacitatii de ridicare a bratelor, capacitatii centrului de galeata, capacitatii pivotului, capacitatii de ridicare statica, capacitatii de ridicare inaltime completa, printre alte tipuri. In plus, fiecare tractor vine cu fluxuri si presiuni hidraulice diferite. Este recomandabil sa alegeti sa cumparati un incarcator si un tractor de la acelasi producator pentru probleme de compatibilitate.

4. Valoarea la revanzare

Este de inteles ca va trebui sa vindeti ceva ce cumparati, la un moment dat. Ca atare, marca tractorului pe care il cumparati ar trebui sa fie usor de vandut chiar si dupa multi ani de utilizare. Nu doriti sa aveti un tractor pe care nu il puteti vinde usor cand va veni momentul. Pentru a fi pe partea sigura in ceea ce priveste obtinerea unei valori mai bune de revanzare, obtineti tractorul dvs. de la un producator de top pe piata precum Fiat sau Pasquali. Un astfel de tractor nu numai ca va va oferi o valoare mai buna a revanzarii, ci si un serviciu excelent.

In mod evident, exista atat de multi factori pe care trebuie sa ii luati in considerare inainte de a cumpara un tractor nou. Desi nu este usor sa cumperi produsul potrivit, sfaturile de mai sus va ofera un inceput de vedere asupra a ceea ce trebuie sa luati in calcul la un tractor pentru a va asigura ca il cumparati pe cel mai bun. Lasati nevoile dvs. prezente si viitoare sa va ghideze in luarea deciziei cu privire la versiunea cea mai potrivita pentru necesitati. Planuiti sa obtineti un tractor pentru ferma dvs.? Alocati timp pentru a intelege ce face un tractor excelent, si nu puneti niciodata prea mult accent pe un singur factor – luati in considerare contributia tuturor elementelor pentru a va ajuta sa cumparati cel mai potrivit produs.