Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Cluj Napoca, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Cluj Napoca

Alextrac

Adresa: Str. Cetatii, nr. 61
Website: https://www.alextrac.ro/
Telefon: 0744 854 443
Email: office@alextrac.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alextrac.ro/


Tractari-Cluj-Napoca.ro

Adresa: Nespecificata
Website: https://tractari-cluj-napoca.ro/
Telefon: 0742 888 270
Email: contact@tractari-cluj-napoca.ro
Pagina de Facebook:


Tractari-Auto-Cluj.ro

Adresa: Nespecificata
Website: http://tractari-auto-cluj.ro/
Telefon: 0741 483 539
Email: office@tractari-auto-cluj.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TractariAutoCluj.0741.483.539/Caliche

Adresa: Str. Dambovitei, nr. 11
Website: https://www.tractariautocluj.ro/
Telefon: 0752 515 313
Email: tractariautocluj@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautoclujcaliche/


Cameleon Expres

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 35
Website: https://www.transport-masini.ro/
Telefon: 0740 764 495
Email: contact@transport-masini.ro
Pagina de Facebook:


Neco International

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 60
Website: http://www.tractariautocluj.net/contact-tractari-auto/
Telefon: 0744 779 984
Email: contact@tractariautocluj.net
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautoclujnonstop/


TractareCluj.ro

Adresa: Str. Tribunul Vladutiu, nr. 11
Website: http://www.tractarecluj.ro
Telefon: 0744 613 581
Email: tractari@tractarecluj.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractare-Depanare-Cluj-Napoca-1574820536101047/


BB

Adresa: Str. Luceafarului, nr. 3
Website: http://www.bbtractariauto.ro
Telefon: 0752 018 018
Email: office@bbtractariauto.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/bbtractariautocluj/


4×4

Adresa: Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 13A
Website: http://4x4tractariauto.ro
Telefon: 0744 477 417
Email: eugen_petras@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Zolicar

Adresa: Str. Constanta, nr. 35
Website: http://www.zolicar.ro
Telefon: 0744 994 488
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ZolicarTractari/


Ce servicii mai poate oferi o firma de top din acest domeniu?

Aproape toata lumea a experimentat ghinionul de a ramane cu masina in pana. Acest lucru tinde sa se intample atunci cand te astepti cel mai putin si nu este niciodata amuzant si simplu de gestionat. Raspunsul obisnuit in aceste situatii, in special daca te afli deja pe drum, este sa apelezi un serviciu de tractari auto care sa iti transporte masina la un atelier. In mod normal, oamenii vad astfel de servicii doar ca pe un mijloc de a transporta masina avariata din punctul A in punctul B. Totusi, o companie de top poate oferi mult mai mult de atat. Alte situatii in care poti lua in considerare solicitarea serviciilor unei companii din aceasta industrie includ:

 • Incuierea cheilor in vehicul. Un eveniment relativ comun, in care primul instinct este sa suni un membru al familiei care sa aduca o cheie de rezerva. Cu toate acestea, o cheie de rezerva nu este intotdeauna disponibila, iar o companie de calitate va raspunde de obicei in termen de cateva minute cu instrumentele necesare pentru a descuia rapid un vehicul.
 • Pornirea de urgenta/alimentarea cu combustibil. In astfel de circumstante, nimeni nu trebuie sa treaca prin procesul incomfortabil si posibil periculos de a incerca sa solicite ajutor de la un strain, si nici nu trebuie sa mearga pe jos kilometri intregi pana la cea mai apropiata benzinarie. Cu un serviciu profesionist poti rezolva aceste probleme in cateva minute.
 • Schimbarea anvelopelor. Deseori, schimbarea unui cauciuc cu pana nu este la fel de simplu cum ti-ai imagina si poate fi o operatiune periculoasa daca se desfasoara pe marginea unui drum aglomerat. Apelarea la o firma de acest profil este cel mai rapid si mai sigur mod de a instala o roata de rezerva.
 • Servicii pentru autoutilitare si camioane. Nu doar vehiculele pentru pasageri au nevoie de asistenta rutiera. Unele companii din acest domeniu sunt echipate pentru a gestiona remorcarea si recuperarea autoutilitarelor si camioanelor. Ar putea exista si situatii chiar mai serioase, in care este nevoie de interventia unei macarale pentru a recupera o autoutilitara de mari dimensiuni. O firma de calitate trebuie sa ofere aceste servicii.
 • Incarcarea si organizarea marfurilor. Un serviciu de remorcare bine echipat trebuie sa aiba abilitatea de a realinia si reorganiza o incarcatura inegala transportata de o autoutilitara.
 • Recuperarea de pe teren accidentat si de sub apa. Nu toate accidentele si avariile au loc pe sosea. O firma din industria de tractari bine dotata va avea posibilitatea de a ajunge la vehiculul tau oriunde se va afla acesta.
 • Licitatii auto. Ocazional, aceste companii se vor confrunta cu vehicule care au fost abandonate si trebuie indepartate. Acest lucru va duce deseori la organizarea unei licitatii de catre firma, licitatie prin care se pune in vanzare vehiculul abandonat. Daca o persoana este in cautarea unei noi masini, aceste licitatii ar putea fi o metoda grozava de a cumpara la un pret foarte mic. Trebuie avut in vedere faptul ca aceste vehicule nu sunt insotite de niciun fel de garantie.

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile oferite de o firma de calitate din acest domeniu, pe langa remorcarea obisnuita a unei masini avariate catre un atelier. Tine cont de aceste lucruri urmatoarea data cand ai o necesitate legata de autovehiculul pe care il conduci.