Merita investit intr-un seif ieftin sau e mai bine sa luam unul mai scump?

Indiferent de modelul, stilul sau capacitatea pe care o cauti pentru un seif ieftin, ai la dispozitie o varietate de optiuni din care poti alege. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa instaleze in casele lor un seif pentru a se asigura ca lucrurile lor de valoare sunt in siguranta. Fie ca isi doresc sa puna la loc sigur documentele importante, sa stocheze bani si obiecte valoroase, sau au fost victimele unei infractiuni, astfel de produse au devenit o alegere tot mai populara pentru multe persoane. Acestea sunt produse in diferite marimi si forme, pentru uz personal sau comercial. In functie de nevoile utilizatorului, acestea pot fi montate in perete, in podea sau pot fi camuflate in orice camera. In functie de nevoie si preferinte, se poate gasi foarte usor fie un seif ieftin, fie un model mai performant cu un grad ridicat de securitate.

Inainte de achizitionarea unui seif ieftin este important sa va asigurati ca alegerea facuta este cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Un seif poate reprezenta o investitie foarte buna, insa sunt cateva caracteristici pe care trebuie sa le aveti in considerare inainte de a hotara care este modelul cel mai potrivit:

  • Tipul de protectie pe care il ofera: exista modele antifoc, antifurt sau rezistente la apa; bineinteles, exista si modele care sa indeplineasca toate aceste caracteristici.
  • Motivul achizitiei: daca este achizitionat pentru uz personal, este important sa se tina cont de lucrurile care vor fi pastrate aici, locul unde va fi amplasat si spatiul necesar pentru acesta. Pentru uz comercial se poate opta pentru un seif cu fanta, aceste modele fiind foarte utile pentru cei care au afaceri, deoarece angajatii vor putea introduce valorile printr-o perforatie, fara sa aiba acces direct la bani.  Pentru utilizare la birou si stocarea documentelor importante, e indicata achizitionarea unor produse certificate.
  • Tipul de securitate pe care il ofera: siguranta unui astfel de produs, fie ca e vorba de un seif ieftin sau unul mai scump, este data de sistemul de inchidere folosit. Pe langa fixarea sau nu a acestuia in sol sau in perete, se gasesc modele cu inchidere cu cheie (mecanica), modele cu inchidere cu cifru mecanic, modele cu cifru electronic si modele cu deschidere cu amprenta digitala. seifuri de vanzare
  • Designul seifului: in functie de obiectele care vor fi depozitate, trebuie sa se tina cont de dimensiunea si modul de montare. Exista modele fixe si modele mobile. Cele fixe pot fi montate in perete, incastrate in mobilier sau chiar amplasate in pardoseala. Exista posibilitatea de a zidi un seif in perete din faza de contructie a locuintei sau ulterior, folosind materiale specifice direct in zidarie, iar la vedere sa fie observabila doar usa in acelasi plan cu peretele. Modelele mobile pot avea dimensiuni limitate, insa sunt usor de transportat si practice.
  • Certificarea dupa standardele europene: calitatea unui astfel de produs nu este garantata de pretul acestuia. Un produs de calitate este confectionat din materiale rezistente si este certificat. Majoritatea seifurilor sunt testate antiefractie si antifoc, in conformitate cu normele europene.

Alegerea unui seif necesita o abordare atenta, luand in considerare mai multi factori. O alegere buna va garanta o protectie impotriva celor mai frecvente pericole. In prezent pe piata exista modele care oferta conditii de rezistenta antifoc si antiefractie, cu un grad ridicat de protectie impotriva furtului si focului, precum si impotriva apei si substantelor chimice. Este recomandat sa analizati si sa verificati pe cat posibil fiabilitatea mai multor modele inainte de a lua decizia finala.

La o simpla cautare puteti descoperi destul de repede multe oferte de vanzare pe Internet, unde puteti gasi diverse modele la preturi bune. Puteti gasi  multe recomandari si testimoniale pentru un seif ieftin si care se muleaza foarte bine pe nevoile dumneavoastra.