De ce sa cumperi scari telescopice de 3 m

Scarile telescopice de 3m sunt o inventie minunata si sunt proiectate pentru a lucra intr-un mod unic. Ele au mai multe caracteristici diferite, care le fac unice si valoroase de avut in jurul casei. In cazul in care vrei sa afli mai multe despre aceste instrumente, atunci iti voi da mai multe detalii cu privire la de ce acestea sunt usor de depozitat, simplu de transportat, modul in care acestea devin portabile, si de ce acestea sunt sigure de utilizat.

Aceste scari sunt extrem de usor de a stoca datorita modului in care sunt fabricate. Cele mai multe scari telescopice de 3m pot fi retrase la o dimensiune foarte compacta, ceea ce le face usor de pastrat intr-un spatiu mic. In cazul in care nu dispui de foarte mult spatiu de stocare, dar ai nevoie de o scara mare pentru diverse utilizari in jurul casei, atunci acest model ar fi cu siguranta potrivit pentru tine.

Daca esti in cautarea unei scari de greutate redusa, atunci aceasta poate fi in continuare o alegere inteligenta. Multe scari obisnuite au o forma de ciudata si cantaresc foarte mult. Cu natura compacta si usoara a scarilor telescopice de 3m, acestea sunt usor de deplasat in jurul casei, astfel incat le poti utiliza pentru diferite proiecte fara a avea nevoie de ajutorul altor scari.

Scarile telescopice din aluminiu sunt de o calitate foarte ridicata si reprezinta, intr-adevar, o investitie foarte buna. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acestea sunt foarte sigur de utilizat. Majoritatea modelelelor pot suporta pana la 150 de kg in greutate, ceea ce inseamna ca cei mai multi oameni le pot folosi cu usurinta si in conditii de siguranta.

Care sunt avantajele unei scari telescopice de 3m?

Exista mai multe tipuri diferite de scari, care, in esenta, servesc aceluiasi scop –  de a ajunge la zonele inalte ale casei, garajului, biroului etc. Dar fiecare tip de scara are propriile avantaje si dezavantaje,iar scarile telescopice de 3m sunt foarte populare in zilele noastre, din cauza versatilitatii lor. Iata cateva dintre principalele avantaje:

  • Mai portabile – Acesta este unul dintre principalele motive care ii atrage pe oameni sa cumpere scari extensibile in primul rand. Sunt compacte si pot fi stocate in portbagaje de masini, sub pat, in dulapuri, sau oriunde consideri potrivit sau ai spatiu. Sunt, de asemenea, foarte usor de transportat in jurul casei, si ori de cate ori trebuie o utilizezi, aceasta scara se poate prelungi cu usurinta la inaltimea dorita.
  • Usoare – Cele mai multe scari de extensie telescopice sunt construite din aluminiu, un metal usor, durabil, dar combinate cu suporturi din PVC grele.
  • Extindere pana la orice inaltime – Nu conteaza cat de sus trebuie sa ajungi, poti prelungi scara cu cate o treapta pe rand, pana cand ajunge la inaltimea sa maxima.
  • Potrivite pentru uz casnic si profesional – Atata timp cat scara telescopica este clasificata ca fiind EN-131, atunci este potrivit pentru piata interna, comert si in scopuri industriale usoare, ceea ce le face foarte versatile, in comparatie cu alte scari extensibile..
  • Sarcina utila maxima – scarile telescopice, in functie de model si de producator, pot sustine greutati de pana la 120 – 150 de kilograme.

Asta e tot. In marea schema a lucrurilor, niste scari telescopice de 3m sunt doar simple piese de echipament care au mai multe utilizari; este esential sa nu faci economii si sa pui pretul inaintea vietii, deoarece acest lucru s-ar putea dovedi fi periculos.